Advies

Uw persoonlijke accountant op afstand

Als uw accountant gaat mijn rol verder dan het doen van belastingaangiftes, opstellen van jaarrekeningen en het op orde brengen van uw administratie. Ik ben uw sparringpartner op uiteenlopende zakelijke vlakken. Bijvoorbeeld bij risicovolle investeringen, overnames of de verkoop van uw bedrijf. Of als bemiddelaar tussen u en de belastingdienst. Maar ook starters help ik graag op weg met een half dagdeel gratis advies.

Als NBA-accountant beschik ik over een groot netwerk van collega’s en andere disciplines als juristen advocaten en belastingadviseurs. Wij wisselen regelmatig relevante kennis uit waar u als ondernemer van profiteert.

Ik werk zelfstandig. Dat heeft voor u als voordeel dat u maar één aanspreekpunt heeft. Ik ben volledig op de hoogte van uw situatie. Hoewel ik niet op uw loonlijst sta, voel ik mij nauw betrokken bij u en uw onderneming. U kunt er vanuit gaan dat alles wat u met mij bespreekt, vertrouwelijk behandeld wordt.

 

Waarom u beter kiest voor een NBA-accountant

Boekhouder of accountant: kent u de verschillen?

U heeft voor het voeren van uw bedrijfsadministratie de keuze uit een boekhoudkantoor of een NBA-accountant. Maar wat is nu het verschil? Als accountant ben ik aangesloten bij de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Dat heeft voor u als klant veel voordelen. Met een NBA-accountant bent u ervan verzekerd dat uw boekhouding voldoet aan alle regels. Een NBA-accountant is tevens verplicht jaarlijks 40 uur aan studie te volgen en is hiermee altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast wordt ik elke zeven jaar getoetst op mijn kwaliteit, vakbekwaamheid, integriteit en procedures. Bovendien kunt u bij een onverhoopt geschil naar een objectieve tuchtrechter stappen.

J.M.P. Erens-Theunissen
Vroenhof 2
6301 KG Houthem
Nederland